Suma't al nostre equip!

Consulta les nostres ofertes laborals i uneix-te a un gran equip de programadors, desenvolupadors, analistes, marquetinians, dissenyadors, consultors en noves tecnologies… Més de 140 professionals que com a tu, ens apassiona el món digital.

No en trobes cap?

No et preocupis. Si no trobes cap oferta laboral que encaixi amb tu, envia'ns igualment el teu CV. A FHIOS sumem nous reptes cada setmana, segur que ben aviat tenim l'oferta perfecta per a tu.
Què t'oferim?
img1

SENSE UNIFORMES

Volem que et sentis còmode. Tant sols que compleixis amb les normes bàsiques d’higiene i respecte pels teus companys, a FHIOS pots anar vestit com vulguis.

FLEXIBILITAT

A FHIOS treballem en horari flotant: tu tries la teva hora d’entrada i sortida dins d’un marge comú. A més, realitzem jornada intensiva tots els divendres i durant tot el mes d’agost.

TREBALLA AL 22@

La nostra oficina es troba al districte 22@ de Barcelona, una de les zones més ben comunicades i amb la concentració més gran d’empreses tecnològiques.

SEGUEIX EL TEU MÈTODE

Et donem totes les eines i facilitats perquè puguis seguir la teva pròpia metodologia de treball a tots els projectes i aportis les teves idees i iniciatives.

INNOVACIÓ CONTÍNUA

Ens mantenim sempre a l’avantguarda de les noves tecnologies per aportar solucions de valor a les futures necessitats digitals.

PLA AMIC

Si coneixes algú que pugui formar part del nostre equip, presenta’ns-el! Si encaixa en alguna de les nostres ofertes disponibles, guanyaràs 200 €!

Coneix-nos una mica més!

Comptem amb un gran espai obert i lluminós, pocs despatxos que gairebé sempre estan oberts, sales plenes de vinils amb frases d’aquestes que t’alegren el dia i diverses zones de treball per a reunir-se o fer brainstormings. Sense oblidar-nos de la zona chill-out ni de la terrassa, perfecta per a fer un break, menjar al migdia o jugar una partida de ping-pong.

Gràcies a l’equip EcoFhios, on pot formar part qualsevol amant del zero waste, ara la nostra oficina és molt més sostenible. Com ho fem?

  • El paper, el plàstic, les piles, les càpsules de café… en aquesta oficina tot es recicla amb la finalitat de reduir al màxim els nostres residus.
  • A l’estiu, el termostat de l’aire condicionat mai baixa dels 23º. Sabies que és la temperatura ideal per a reduir l’acumulació dels pols?
  • Rebem mails amb tips i hàbits per a ser cada vegada més ecofriendly.
  • Impulsem els esmorzars EcoFhios: una iniciativa que, a més de ser sostenible, està boníssima!

Durant el 2018, ens vàrem implicar en diverses accions socials molt gratificants i necessàries com:

  • La recollida de llibres solidaris per a Sant Jordi, en col·laboració amb l’ONG La Rotllana Associació, amb la qual vàrem ajudar a la construcció d’una escola al Senegal.
  • La donació d’aliments al Banc dels Aliments per Nadal.
  • La recollida de taps, organitzada per l’associació Asdent, amb la qual col·laborem en el finançament de la campanya de recerca de la malaltia minoritària de DENT.
  • La jornada de donació de sang que vàrem fer a l’oficina, en col·laboració amb el Banc de Sang de Catalunya, amb la qual vàrem aconseguir omplir més de 50 bosses!

A FHIOS ho tenim clar: en agrada sentir-nos bé per dins i per fora. Per això, una vegada al mes rebem caixes amb fruita variada perquè, com molt bé diu el refrany: an apple a day keeps the doctor away. També comptem amb pilotes de Pilates perquè la nostra esquena no pateixi i tenim un fisio que ens ajuda a relaxar-nos i a mantenir a ratlla les lesions musculars. A més, gaudim del GymForLess a un preu exclusiu per a poder anar al gym, fer ioga o desconnectar a l’spa.

El dies F de FHIOS són aquells dies de l’any que saps quan comencen, però no saps ni quan, ni on, ni como acaben. Són festes “tot inclós” per a celebrar l’arribada de la primavera, l’estiu, el Nadal o la tornada a l’escola i, en su versión mini, carnestoltes, Halloween o Sant Jordi. Aquí sabem passar-nos-ho bé i aprofitem qualsevol ocasió, per petita que sigui, per a gaudir de la nostra gran família FHIOS.