Suma’t a l’equip!

Forma part d'un gran equip de programadors, desenvolupadors, analistes, tècnics de marketing, dissenyadors i consultors en noves tecnologies. Més de 140 professionals a qui, com a tu, ens apassiona el món digital.
  img1

SENSE UNIFORMES

Volem que et sentis còmode. Mentre compleixis amb les normes bàsiques d’higiene i respecte pels teus companys, a Fhios pots vestir com vulguis.

 

SEGUEIX EL TEU MÈTODE

Et donem totes les eines i facilitats perquè segueixis la teva pròpia metodologia de treball en tots els projectes i aportis les teves idees i iniciatives.

 

VINE AL 22@ DE BARCELONA

La nostra oficina central es troba al districte 22@ de Barcelona, una de les zones més ben comunicades i amb la major concentració d’empreses tecnològiques.

 

FLEXIBILITAT

A Fhios treballem en horari flotant: tu tries la teva hora d’entrada i sortida dins d’un marge comú. Realitzem jornada intensiva a l’estiu i tots els divendres.

 

INNOVACIÓ CONTÍNUA

Ens mantenim sempre a l’avantguarda de les noves tecnologies per aportar solucions de valor a les futures necessitats digitals.

 

ENS HO PASSEM BÉ

Fem sopars i festes de primavera, estiu i Nadal, celebrem el Carnaval i Halloween, fem sessions de Ioga gratuïtes a l’oficina… Sí, aquí es treballa a gust.

CONSULTA LES NOSTRES OFERTES

Clica aquí per comprovar si les ofertes laborals que tenim actualment s'ajusten al teu perfil.
Cap?

No et preocupis, envia’ns igualment el teu currículum. A Fhios sumem nous reptes cada setmana, segur que molt aviat tenim una oferta perfecta per a tu.

El dia a dia de Fhios

Combina més de 140 professionals apassionats en la seva especialitat, la tecnologia més avançada, una oficina oberta i lluminosa, sales plenes de vinils amb frases d’aquelles que t’alegren el dia, pocs despatxos i gairebé sempre oberts, més l’agradable so del treball en equip, i pots fer-te una idea aproximada del bon ambient que es respira a Fhios.

Els dies F

Els dies F de Fhios són aquells dies de l’any que saps quan comencen, però no saps ni quan, ni on, ni com acaben. Són festes “tot inclòs” per celebrar l’arribada de la primavera, l’estiu, el Nadal, la festa de Halloween, del Carnaval… Aquí sabem passar-nos-ho bé i ho fem sempre que podem.