Suma't al nostre equip!

Consulta les nostres ofertes laborals i uneix-te a un gran equip de programadors, desenvolupadors, analistes, marquetinians, dissenyadors, consultors en noves tecnologies… Més de 140 professionals que com a tu, ens apassiona el món digital.

No en trobes cap?

No et preocupis. Si no trobes cap oferta laboral que encaixi amb tu, envia'ns igualment el teu CV. A FHIOS sumem nous reptes cada setmana, segur que ben aviat tenim l'oferta perfecta per a tu.
Què t'oferim?
img1

SENSE UNIFORMES

Volem que et sentis còmode. Tant sols que compleixis amb les normes bàsiques d’higiene i respecte pels teus companys, a FHIOS pots anar vestit com vulguis.

FLEXIBILITAT

A FHIOS treballem en horari flotant: tu tries la teva hora d’entrada i sortida dins d’un marge comú. A més, realitzem jornada intensiva tots els divendres i durant tot el mes d’agost.

OFICINES HÍBRIDES

Les nostres oficines, situades al centre de Barcelona i ben comunicades, estan dissenyades per combinar el treball presencial amb el teletreball. Un entorn d’allò més flexible!

SEGUEIX EL TEU MÈTODE

Et donem totes les eines i facilitats perquè puguis seguir la teva pròpia metodologia de treball a tots els projectes i aportis les teves idees i iniciatives.

INNOVACIÓ CONTÍNUA

Ens mantenim sempre a l’avantguarda de les noves tecnologies per aportar solucions de valor a les futures necessitats digitals.

PLA AMIC

Si coneixes algú que pugui formar part del nostre equip, presenta’ns-el! Si encaixa en alguna de les nostres ofertes disponibles, guanyaràs 200 €!

Coneix-nos una mica més!

 

Compten amb un gran espai obert i lluminós, que facilita el treball híbrid; un despatx que gairebé sempre està obert, i diverses zones de treball per reunir-se, fer brainstormings o prendre un cafè. A més, ens trobem molt a prop del Parc de la Ciutadella i de la Sagrada Família, llocs emblemàtics de Barcelona, i estem a una zona per als vianants amb diversos comerços i molta vida. En definitiva: les nostres oficines estan envoltades d’un ambient en constant moviment, on és molt difícil avorrir-se!

 

 

La igualtat de gènere és un dels principis estratègics de la política corporativa i del nostre departament de Relacions Humanes. Per això, com a empresa paritària, comptem amb un pla d’igualtat des del qual impulsem diferents accions per combatre la discriminació laboral per gènere.

El nostre objectiu principal és aconseguir la igualtat de tracte i oportunitats entre tots els membres del nostre equip. Una petita mostra de com ho duem a terme és la utilització de llenguatge inclusiu, la presència de dones en totes les àrees de la nostra empresa, i la lluita per la conciliació familiar tant d’homes com de dones.

 

 

Una de les senyes d’identitat de FHIOS des que obrim les nostres portes és el nostre caràcter solidari. Ens impliquem en diferents accions socials molt gratificants i necessàries. Algunes de les més representatives són:

  • La recollida de llibres solidaris per Sant Jordi, en col·laboració amb l’ONG La Rotllana Associació, amb la qual ajudem a la construcció d’una escola al Senegal.
  • La donació d’aliments al Banc dels Aliments en diverses ocasions.
  • La recollida de taps, organitzada per l’associació Asdent, amb la qual col·laborem en el finançament de la campanya de recerca de la malaltia minoritària de DENT.
  • La donació de sang que vam fer en l’oficina, en col·laboració amb el Banc de Sang de Catalunya, en la qual aconseguim omplir més de 50 bosses!
 

 

A FHIOS ho tenim clar: ens agrada sentir-nos bé per dins i per fora. Per això, gaudim d’Andjoy, una subscripció revolucionària que ens permet anar a més de 2 000 gimnasos, fer ioga o desconnectar a l’spa a un preu exclusiu. Però això no és tot! Si vols continuar cuidant-te a casa durant el teletreball, el pla Cool és per a tu. Per només 7,90 € al mes, tindràs accés a tota mena de contingut i tallers en línia.

A més, si t’uneixes a l’equip de FHIOS podràs gaudir de cobertura mèdica per a tu i la teva família amb Sanitas, una de les companyies d’assegurança mèdica privada amb millor reputació a escala nacional que, ara, també imparteix cursos virtuals de salut mental.

Mens sana in corpore sano. I, nosaltres, gràcies a Andjoy i Sanitas, ens preocupem per la salut i el benestar mental, emocional i físic del nostre equip!

 

 

Com saps, a FHIOS apostem per un model de treball híbrid que uneix el presencial amb el teletreball. Això què vol dir? Que els nostres empleats tenen la flexibilitat d’anar a l’oficina o de quedar-se a casa. Per això, ens encarreguem que tinguin tot el necessari per exercir les seves tasques estiguin on estiguin. Comptem amb equips preparats i les eines necessàries per treballar amb autonomia i seguir connectats entre nosaltres.

Però no tot és treballar. Per a nosaltres, és molt important fomentar el contacte entre companys i mantenir el bon rotllo que ens caracteritza, fins i tot quan estem a casa. I què millor que fer-ho amb challenges a les xarxes socials, concursos o pauses per al cafè? Qualsevol excusa és bona per a gaudir de la nostra gran família FHIOS AT HOME!