Coneix els responsables de cada departament

Et presentem els responsables dels cinc grans departaments de FHIOS. Als seus currículums i perfils de LinkedIn trobaràs la seva àmplia trajectòria professional. Tot i que, si ho prefereixes, també pots contactar directament amb ells i descobrir el seu enorme talent, entusiasme, creativitat i passió per aportar-te les millors solucions en tots els teus projectes digitals.

MARTA GUARDADO

MARKETING MANAGER

“Tant en l’àmbit personal com professional, el meu abc és treballar en equip, veure les coses amb la perspectiva que es mereixen, i aprendre a valorar que, moltes vegades, menys és més. La meva injecció d’energia? Ja sigui fent running o llegint un bon llibre, sens dubte, el contacte amb la naturalesa.”

inmail

 

DANIEL MÁS

CHIEF TECHNOLOGY OFFICER

“Sóc un apassionat de la tecnologia, quan no estic investigant m’encanta estar amb la meva família, els meus dos gossos, un gat i una xinxilla.”

inmail

VICENTE LOZANO LÓPEZ

SERVICE MANAGER

“Sóc un apassionat de la naturalesa. Sempre que puc, em perdo a peu o amb la bicicleta per la muntanya.”

inmail

EDUARD FINA RODEJA

TECHNICAL SUPPORT MANAGER

“Quan tinc una estona lliure empunyo la meva raqueta de pàdel o trec a passejar la meva inseparable bicicleta de muntanya.”

inmail

MARIA JOSÉ MURILLAS

HUMAN RELATIONSHIP MANAGER

“No surt al meu currículum: Sóc una gran devoradora de sèries i em fascina l’inexplicable món interior dels gats.”

inmail

JOAQUIM FITA JUNYENT

PROJECT | SERVICE MANAGER

“Gaudeixo viatjant i escoltant, potser perquè sóc un curiós empedreït. Els caps de setmana exerceixo de dominguero del running, però això només és masoquisme a l’aire lliure.”

inmail

Un servei integral de veritat!

A Fhios sumem en un mateix espai tots els departaments i especialitats de l'entorn digital per poder-te oferir un servei integral de veritat, capaç d'aprofitar totes les oportunitats del sector tecnològic, reduint considerablement el temps i els costos de producció. Programadors, enginyers, analistes, comunicadors, dissenyadors, tècnics de sistemes i consultors de màrqueting, treballem conjuntament en la planificació, el disseny i la producció de llocs web, campanyes d’inbound marketing i un ampli ventall de solucions digitals per a la teva empresa.

Coneix l’equip directiu

FHIOS neix de l’experiència corporativa, el coneixement de les noves tecnologies i el talent emprenedor.

Dídac Lee

President

Amago un gran aventurer dins meu a qui encanta fer submarinisme, viatjar i explorar els llocs que no surten a les guies a bord d’un quad.

David López

Partner and Chief Strategy Manager

M’encanta el mar i la vela lleugera. Fora de l’aigua, la meva passió és la docència universitària.

Encarna Leal

Director of Organization

M’encanta la història i viatjar. Quan no estic volant pel món, devoro llibres de novel·la històrica…

Jose Antonio Expósito

Director of Madrid

Crec en el poder transformador de la tecnologia, per això m’apassiona. El meu temps lliure? Ho dedico, sempre que puc, a dues de les meves passions: la docència i l’esport, sobretot el submarinisme i el snowboard.

Manuel Serrano Fuentes

CEO

Sóc inquiet per naturalesa. Sempre que puc viatjo, faig esport o invento nous jocs amb els meus fills.

Joan Mª Bertran Albet

Chief Business Development

La meva passió és col·leccionar bons moments amb la meva família i els meus amics i començar el dia corrent per la platja.

Nati Verdaguer

Chief Operations Officer

M’encanta la natura, descobrir nous paisatges i realitzar activitats a l’aire lliure a prop de la mar o la muntanya. Si puc, intent no perdre’m mai el cafetó setmanal amb les meves amigues.