Coneix els responsables de cada departament

Et presentem els responsables dels cinc grans departaments de FHIOS. Als seus currículums i perfils de LinkedIn trobaràs la seva àmplia trajectòria professional. Tot i que, si ho prefereixes, també pots contactar directament amb ells i descobrir el seu enorme talent, entusiasme, creativitat i passió per aportar-te les millors solucions en tots els teus projectes digitals.

PAULA OLARTECOECHEA PÉREZ

DIGITAL MARKETING MANAGER

“No surt al meu currículum: Sóc una apassionada del ball i dels gats, els gossos, els óssos, els pollets, els pops… em passaria hores veient vídeos d’animals.”

inmail

CARLES ARTIGAS

SERVICE DELIVERY MANAGER

“No surt al meu currículum: Aficionat al trail running, pianista frustrat, apassionat del bon menjar i sempre amb ganes de conèixer noves cultures.”

inmail

VICENTE LOZANO LÓPEZ

SERVICE MANAGER

“No surt al meu currículum: Sóc un apassionat de la naturalesa i la muntanya. Sempre que puc, em perdo a peu o amb la bicicleta per la muntanya.”

inmail

EDUARD FINA RODEJA

TECHNICAL SUPPORT MANAGER

“No surt al meu currículum: Quan tinc una estona lliure empunyo la meva raqueta de pàdel o trec a passejar la meva inseparable bicicleta de muntanya.”

inmail

MARIA JOSÉ MURILLAS

HUMAN RELATIONSHIP MANAGER

“No surt al meu currículum: Sóc una gran devoradora de sèries i em fascina l’inexplicable món interior dels gats.”

inmail

RAQUEL HERNANDO

SGA PRODUCT MANAGER

“No surt al meu currículum: Els meus grans hobbies són viatjar i gaudir d’una improvisada tarda de jocs amb les meves filles.”

inmail

ALBERT JIMENEZ

OPTIMA CHECK PRODUCT MANAGER

“No surt al meu currículum: Difícil resumir-ho en dues línies: Alpinisme, Esquí de muntanya, Mountain bike, Arts Marcials, viatjar…”

inmail

Un servei integral de veritat!

A Fhios sumem en un mateix espai tots els departaments i especialitats de l'entorn digital per poder-te oferir un servei integral de veritat, capaç d'aprofitar totes les oportunitats del sector tecnològic, reduint considerablement el temps i els costos de producció. Programadors, enginyers, analistes, comunicadors, dissenyadors, tècnics de sistemes i consultors de màrqueting, treballem conjuntament en la planificació, el disseny i la producció de llocs web, campanyes d’inbound marketing i un ampli ventall de solucions digitals per a la teva empresa.

Coneix l’equip directiu

FHIOS neix de l’experiència corporativa, el coneixement de les noves tecnologies i el talent emprenedor.

Dídac Lee

President

No surt al meu currículum: Amago un gran aventurer dins meu a qui encanta fer submarinisme, viatjar i explorar els llocs que no surten a les guies a bord d’un quad.

David López

Partner and Chief Strategy Manager

No surt al meu currículum: M’encanta el mar i la vela lleugera. Fora de l’aigua, la meva passió és la docència universitària.

Encarna Leal

Director of Organization

No surt al meu currículum: M’encanta la història i viatjar. Quan no estic volant pel món, devoro llibres de novel·la històrica…

Manuel Serrano Fuentes

CEO

No surt al meu currículum: Sóc inquiet per naturalesa. Sempre que puc viatjo, faig esport o invento nous jocs amb els meus fills.

Joan Mª Bertran Albet

Chief Business Development

No surt al meu currículum: La meva passió és col·leccionar bons moments amb la meva família i els meus amics i començar el dia corrent per la platja.

RAFA ADAME

Chief Officer Operations

No surt al meu currículum: M’interessen totes les tècniques de creixement personal i m’apassiona perdre’m per la naturalesa o entre les pàgines d’un bon llibre de novel·la històrica.